Akrobatiaa, seinäjuoksuja ja voimaa

Tämä päivä meni taas pelleillessä mitä sattuu heti kyykkyjen jälkeen. Kyykkääminen on taas näitä taiteenmuotoja, joissa koko vartalon kunto määrittää miten paljon pystyy tekemään. Oma kyykkymaksimi, kun niitä kuukausi sitten otettiin oli ”huikeat” 70 kg. Selkä meinasi pettää jo siinä viimeksi. Nyt piti kyykätä 95 % tuosta maksimista. Pystyin kyykkäämään maksimillani ja lisäämään vielä viisi kiloa helposti. Ihan mielenkiinnolla odotan mitä tulee uudeksi maksimiksi ensi viikolla, tietysti sillä oletuksella, että selkä pysyy kunnossa.

 

Tämän lisäksi toki oli juoksua, leukoja, wall runeja ja ties mitä, mutta olimme ahkeria pieniä tyttöjä ja päätimme treenata vastahankittua taitoa seistä päällä. Onhan se vielä hakemista, mutta hei. Siihen nähden, etten kolme viikkoa sitten uskaltanut potkaista itseäni seinälle, tämä menee jo ties miten hyvin. Päällä- ja käsilläseisonta on hyvää treeniä koko yläkropalle.

 

Wall runnit tukevat yläkropan treeniä myös erinomaisesti, enkä nyt tosiaan puhu mistään parkour-versiosta. Wall runnit aloitetaan punnerrusasennosta jalkapohjat kohti seinää, tästä lähdetään sitten kävelemään seinää ylös jaloilla, tuoden käsiä tietenkin koko ajan lähemmäs. Tarkoitus tässä olisi saada nenä seinään kiinni, mutta hei. Ei ihan irtoa vielä se. Kyllä tässä kohta. En aio luopua ihan kaikista akrobatialeikeistä edes siinä vaiheessa, kun päädyn takaisin bodaamaan, mikä on muutaman viikon kuluttua.

 

 

Ensimaanantaina lähtee maksimien uusiminen tosiaankin kaikissa isoissa liikkeissä ja sen jälkeen minulle tulee parin viikon loma Espanjassa. Katsotaanpa ollaanko siellä missä rantakunnossa vai tarvitseeko edes miettiä pääseekö biitsille, jos sopivasti sataakin koko loman. En ole ihan hirvittävin biitsieläin, eli ei haittaisi, jos ei pääsisikään. Se mikä minua kiinnostaa on, miten saan kuntoiltua reissussa. Tietysti kävelyä tulee paljon, mutta onko ehdotuksia miten ylläpitäisi lihaskestävyyttäkin? Varmaan seison päälläni joka tilanteessa kuin voin ja teen kehonpainoharjoitteita (vähän jännittää ovatko kaikki kuvat minusta siellä jossain oudossa asennossa nurinpäin tai venyttelemässä), mutta silti minua kiinnostaa onko jollakin jotain mullistavaa ehdotelmaa tähän?

 

mill

 

Kiinnostaako teitä videot vai pitäisikö minun suosiolla vain postata kuvia? Itse käytän youtubea hyvinkin aktiivisesti, mutten oikeastaan ole koskaan itse tehnyt sinne sisältöä, joten kyselen ihan tästä syystä. Otan myös vinkkejä ja ideoita vastaan siitä, mitä voisin kirjoitella, vaikka ideoita näin alkuun kyllä löytyy enemmän kuin on suotavaa. Myös sarja aloittelijoiden ongelmista jatkuu ensi viikolla!

Kommentit

kommenttia